Lammily este fericită, pentru că într-o lume în care pare că există o competiție a serviciilor de înfrumusețare, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a devenit un nou icon de frumusețe pentru femeile din întreaga lume, promovând frumusețea naturală și machiajul simplu.

La nunta sa, cunoscuta actriță a ales să poarte un machiaj discret, ceea ce transmite un mesaj puternic tuturor: că frumusețea naturală este cea care primează și că fericirea este cea care te face să radiezi, nu machiajul.

Machiaj discret - frumusețe naturală - Lammily Romania, Meghan Markle

Lammily este păpușa care, încă din 2014 militează pentru aprecierea frumuseții naturale și a machiajului fin, fără exagerări. Însăși ea, este reprezentarea unei tinere de 19 ani, discret machiată, cu proporții realiste de corp.

Păpușa Lammily mai are un punct comun cu Meghan. Noua Ducesă aparține de Sussex, de unde sunt și o parte a cercetătorilor care, împreună cu profesori de la Universitatea de Vest din Anglia au observat că, faţă de alte tipuri de păpuși, Barbie a contribuit la scăderea gradului de satisfacţie cu privire la propriul corp, în cazul fetiţelor foarte tinere. Mai mult, experţii au observat că fetiţele își doreau să aibă un corp mai suplu. Drept urmare, proiectul Lammily a avut un argument puternic pentru a intra pe piață.

Lammily își dorește ca Meghan să aibă influență asupra tinerelor, pentru a înțelege că omul frumos este cel fericit, nu cel care face eforturi mari pentru a schimba felul în care arată natural. Este timpul pentru ca visele să devină realitate, ca în cazul lui Meghan, iar normalitatea, naturalul să fie apreciate.